Suradnja Policijske uprave karlovačke i 2. satnije Vojne policije Karlovac

  • Slika /PU_KA/PU_info/2022/Suradnja_Policijske_uprave_karlovacke_i_2_satnije_Vojne_policije_Karlovac/1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Ovim stručnim usavršavanjem pripadnika Vojne policije nastavljena je i proširena suradnje između tih dviju ustrojstvenih jedinica MUP-a i MORH-a  

Foto: PU karlovačka

U suradnji MUP-a RH, Policijske uprave karlovačke i MORH-a, 2. satnije Vojne policije Karlovac, a temeljem Sporazuma o suradnji između MUP-a i MORH-a, održana je obuka o postupcima pri narušavanju javnog reda i mira u većem obimu.
 
Prošlog tjedna na ovu temu policijski službenici temeljne i interventne policije Policijske uprave karlovačke pripadnicima 2. satnije Vojne policije Karlovac održali su teorijski i praktični dio obuke postupaka pri narušavanju javnog reda i mira u većem obimu. Teorijski dio obuhvaćao je dijelove temeljem Zakona o policijskim poslovima i ovlastima te Pravilnika o načinu postupanja policijskih službenika, a praktični dio proveden je sukladno Programu stručnog usavršavanja Interventne policije.  
 
Ovim stručnim usavršavanjem pripadnika Vojne policije nastavljena je i proširena suradnja između tih dviju ustrojstvenih jedinica MUP-a i MORH-a.
 

Pisane vijesti