Krađe

Jučer je Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđena kaznena prijava protiv 28-godišnjaka iz Crikvenice koji je 19. listopada u trgovačkom centru u Karlovcu pokušao otuđiti suhomesnate proizvode u vrijednosti od tisuću kuna, skrivajući ih ispod odjeće, ali je na blagajni zaustavljen od strane zaštitara. Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa 52-godišnjakinja iz Barilovića prijavila da joj je nepoznati počinitelj iz dvorišta kuće u Bariloviću, u razdoblju od 23. do 27. listopada, otuđio 50 m² betonskih kocki. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Ozalj 47-godišnjak iz Ozlja prijavio da su mu dva poznanika 29. listopada iz kuće otuđili novčanik s novcem i dokumentima. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.  

Jučer je Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđena kaznena prijava protiv 28-godišnjaka iz Crikvenice koji je 19. listopada u trgovačkom centru u Karlovcu pokušao otuđiti suhomesnate proizvode u vrijednosti od tisuću kuna, skrivajući ih ispod odjeće, ali je na blagajni zaustavljen od strane zaštitara.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa 52-godišnjakinja iz Barilovića prijavila da joj je nepoznati počinitelj iz dvorišta kuće u Bariloviću, u razdoblju od 23. do 27. listopada, otuđio 50 m² betonskih kocki. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Ozalj 47-godišnjak iz Ozlja prijavio da su mu dva poznanika 29. listopada iz kuće otuđili novčanik s novcem i dokumentima. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.



Stranica