Teške krađe

U vremenskom periodu od 7. do 9. listopada u Dugoj Resi, provaljeno je u trgovinu mješovite robe, vlasništvo 31-godišnje M. F. iz koje je otuđeno 210 kutija raznih vrsta cigareta, te veća količina slatkiša i prehrambenih proizvoda. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna. Noću sa 8. na 9. listopada u Plaškom, provaljeno je u ograđeno dvorište koje kao parkiralište i skladište koristi Komunalno poduzeće, a nakon čega je provaljeno i u nekoliko vozila, iz kojih je otuđeno 60 litara nafte, jedan CD-player, jedan MP3-player i tri akumulatora. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

U vremenskom periodu od 7. do 9. listopada u Dugoj Resi, provaljeno je u trgovinu mješovite robe, vlasništvo 31-godišnje M. F. iz koje je otuđeno 210 kutija raznih vrsta cigareta, te veća količina slatkiša i prehrambenih proizvoda. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Noću sa 8. na 9. listopada u Plaškom, provaljeno je u ograđeno dvorište koje kao parkiralište i skladište koristi Komunalno poduzeće, a nakon čega je provaljeno i u nekoliko vozila, iz kojih je otuđeno 60 litara nafte, jedan CD-player, jedan MP3-player i tri akumulatora. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.


Stranica