Teške krađe

Jučer u ranim jutarnjim satima nepoznati počinitelj provalio je u hladnjak pored kioska u Gundulićevoj ulici u Karlovcu, te otuđio manju količinu bezalkoholnog pića i piva. Materijalna šteta je oko 600 kuna. U razdoblju od 1. do 31. listopada nepoznati počinitelj provalio je u drvenu baraku u Karlovcu, u naselju Vodostaj, vlasništvo 55-godišnjaka, te otuđio tri motora za osobne automobile u dijelovima, četiri plinske boce za autogeno zavarivanje i pet čeličnih užadi. Također je iz dvorišta kuće otuđio dva neispravna i neregistrirana vozila kupljena za dijelove i veću količinu raznog metalnog otpada. Materijalna šteta je oko 25 tisuća kuna.  

Jučer u ranim jutarnjim satima nepoznati počinitelj provalio je u hladnjak pored kioska u Gundulićevoj ulici u Karlovcu, te otuđio manju količinu bezalkoholnog pića i piva. Materijalna šteta je oko 600 kuna.

U razdoblju od 1. do 31. listopada nepoznati počinitelj provalio je u drvenu baraku u Karlovcu, u naselju Vodostaj, vlasništvo 55-godišnjaka, te otuđio tri motora za osobne automobile u dijelovima, četiri plinske boce za autogeno zavarivanje i pet čeličnih užadi. Također je iz dvorišta kuće otuđio dva neispravna i neregistrirana vozila kupljena za dijelove i veću količinu raznog metalnog otpada. Materijalna šteta je oko 25 tisuća kuna.



Stranica