Krađe

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanke stare 43 godine, da je nepoznati počinitelj u vremenu od 11. do 22. srpnja iz ormarića bolnice u Dugoj Resi, otuđio novac. Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 44-godišnje Ogulinke, da joj je nepoznati počinitelj tijekom dana iz ulaza stambene zgrade otuđio neregistrirani moped marke Piaggio. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna. Jutros je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 46-godišnjeg Karlovčanina, da mu je nepoznati počinitelj tijekom noći s 22. na 23. srpnja, s osobnog vozila marke Passat, otuđio dvije pločice karlovačkog registracijskog područja. Materijalna šteta je oko 400 kuna.  

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanke stare 43 godine, da je nepoznati počinitelj u vremenu od 11. do 22. srpnja iz ormarića bolnice u Dugoj Resi, otuđio novac.

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 44-godišnje Ogulinke, da joj je nepoznati počinitelj tijekom dana iz ulaza stambene zgrade otuđio neregistrirani moped marke Piaggio. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.

Jutros je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 46-godišnjeg Karlovčanina, da mu je nepoznati počinitelj tijekom noći s 22. na 23. srpnja, s osobnog vozila marke Passat, otuđio dvije pločice karlovačkog registracijskog područja. Materijalna šteta je oko 400 kuna.



Stranica