Razriješena kaznena djela

Teške krađe - provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je maloljetnik star 16 godina iz Karlovca, tijekom mjeseca srpnja u Karlovcu provalio u jednu odgojnu ustanovu od kuda je otuđio računalo, LCD monitor, radio i drugo, te u dva kioska iz kojih je otuđio veće količine cigareta, upaljača, dva mobilna uređaja i drugo. Ukupna materijalna šteta je oko 27 tisuća kuna, a protiv počinitelja proslijeđena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu.  

Teške krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je maloljetnik star 16 godina iz Karlovca, tijekom mjeseca srpnja u Karlovcu provalio u jednu odgojnu ustanovu od kuda je otuđio računalo, LCD monitor, radio i drugo, te u dva kioska iz kojih je otuđio veće količine cigareta, upaljača, dva mobilna uređaja i drugo. Ukupna materijalna šteta je oko 27 tisuća kuna, a protiv počinitelja proslijeđena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu.

Krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da su 24-godišnjak, 23-godišnjak i 20-godišnjak, svi iz Karlovca, u razdoblju od 1. do 7. lipnja, u Vojniću, otuđili deset metalnih kontejnera vlasništvo tvrtke iz Vojnića. Materijalna šteta je oko tisuću kuna, a protiv počinitelja proslijeđena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je 21-godišnjak iz Vojnića u razdoblju od 14. do 20. srpnja, u Vojniću otuđio pet košnica sa pčelama vlasništvo 53-godišnjaka iz Slunja. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna, a protiv počinitelja proslijeđena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.



Stranica