Teške krađe

U razdoblju od 3. do 4. svibnja nepoznati počinitelj je u Karlovcu u mjestu Mostanje provalio u vulkanizersku radionicu, te je otuđio više guma, aluminijskih felgi, zračnih pištolja i drugo. Materijalna šteta je oko 25 tisuća kuna. Tijekom noći s 3. na 4. svibnja nepoznati počinitelj je provalio u caffe bar u Karlovcu u Preradovićevoj ulici, te je otuđio TV plazmu i daljinski upravljač. Materijalna šteta je oko 1500 kuna. U razdoblju od 1. do 2. svibnja nepoznati počinitelj je u mjestu Jarnjevići, općina Ribnik sa telefonskih stupova otuđio veću količinu kabla. Materijalna šteta je oko 10 tisuća kuna.  

U razdoblju od 3. do 4. svibnja nepoznati počinitelj je u Karlovcu u mjestu Mostanje provalio u vulkanizersku radionicu, te je otuđio više guma, aluminijskih felgi, zračnih pištolja i drugo. Materijalna šteta je oko 25 tisuća kuna.

Tijekom noći s 3. na 4. svibnja nepoznati počinitelj je provalio u caffe bar u Karlovcu u Preradovićevoj ulici, te je otuđio TV plazmu i daljinski upravljač. Materijalna šteta je oko 1500 kuna.

U razdoblju od 1. do 2. svibnja nepoznati počinitelj je u mjestu Jarnjevići, općina Ribnik sa telefonskih stupova otuđio veću količinu kabla. Materijalna šteta je oko 10 tisuća kuna.
 



Stranica