Krađa

Jučer, 19. ožujka u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena je prijava 63-godišnjaka iz Duge Rese, da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 15. do 18. ožujka, iz nezaključane gospodarske zgrade u vinogradu u Dugoj Resi otuđio bakrene dijelove kotla za destilaciju rakije. Materijalna šteta je oko četiri tisuća kuna. Jučer, 19. ožujka u Policijskoj postaji Slunj zaprimljena je prijava 60-godišnjakinje iz Ogulina, da joj je nepoznati počinitelj istoga dana u Cetingradu otuđio novčanik u kojem su se nalazili novci, osobni dokumenti i razne bankovne kartice.  

Jučer, 19. ožujka u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena je prijava 63-godišnjaka iz Duge Rese, da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 15. do 18. ožujka, iz nezaključane gospodarske zgrade u vinogradu u Dugoj Resi otuđio bakrene dijelove kotla za destilaciju rakije. Materijalna šteta je oko četiri tisuća kuna.

Jučer, 19. ožujka u Policijskoj postaji Slunj zaprimljena je prijava 60-godišnjakinje iz Ogulina, da joj je nepoznati počinitelj istoga dana u Cetingradu otuđio novčanik u kojem su se nalazili novci, osobni dokumenti i razne bankovne kartice.



Stranica