Krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija02.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava zaposlenika poduzeća iz Rijeke da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 8. do 9. studenog otuđio tri čelična nastavka za bušenje s kombiniranog radnog stroja koji se nalazio na gradilištu u blizini autoceste A-1 u mjestu Grabrk, općina Bosiljevo. Materijalna šteta je oko 3 500 kuna. Jučer tijekom poslijepodnevnih sati u mjestu Mrzljaki, općina Draganić, nepoznati počinitelj je na nogometnom igralištu 26-godišnjaku otuđio mobitel marke Sony Ericsson. Materijalna šteta je oko 2 100 kuna.

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava zaposlenika poduzeća iz Rijeke da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 8. do 9. studenog otuđio tri čelična nastavka za bušenje s kombiniranog radnog stroja koji se nalazio na gradilištu u blizini autoceste A-1 u mjestu Grabrk, općina Bosiljevo. Materijalna šteta je oko 3 500 kuna.

Jučer tijekom poslijepodnevnih sati u mjestu Mrzljaki, općina Draganić, nepoznati počinitelj je na nogometnom igralištu 26-godišnjaku otuđio mobitel marke Sony Ericsson. Materijalna šteta je oko 2 100 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 20 godina da mu je 31. listopada nepoznati počinitelj za vrijeme proslave rođendana u obiteljskoj kući u Slunju, u mjestu Gornji Nikšić, otuđio mobitel marke Nokia. Materijalna šteta je oko 2 400 kuna. 



Stranica