Zlouporaba opojne droge

Jučer je u 14.50 sati, u Karlovcu, Prilaz Vjenceslava Holjevca, kontroliran osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak iz Zagreba, te je kod istoga pronađeno 1,2 grama opojne droge marihuana. Jučer je u 17.30 sati, u Karlovcu, Prilaz Vjenceslava Holjevca, kontroliran osobni automobil sisačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak iz Siska. Kod vozača je pronađeno ukupno 7,2 grama opojne droge marihuana, te 2,1 grama mješavine duhana i marihuane.  

Jučer je u 14.50 sati, u Karlovcu, Prilaz Vjenceslava Holjevca, kontroliran osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak iz Zagreba, te je kod istoga pronađeno 1,2 grama opojne droge marihuana.

Jučer je u 17.30 sati, u Karlovcu, Prilaz Vjenceslava Holjevca, kontroliran osobni automobil sisačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak iz Siska. Kod vozača je pronađeno ukupno 7,2 grama opojne droge marihuana, te 2,1 grama mješavine duhana i marihuane.



Stranica