Zbog više prometnih prekršaja doveden na Prekršajni sud

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac_motocikl01.jpg

Policija je u proteklom tjednu na području Policijske uprave karlovačke provodila redovan nadzor svih sudionika u prometu s ciljem smanjenja broja prometnih nesreća i njihovih posljedica te povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama. Prilikom nadzora prometa na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave karlovačke u razdoblju od 16. do 22. travnja zatečen je jedan vozač i to na području Postaje prometne policije Karlovac koji je zbog višestrukog ponavljanja teških prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uhićen i doveden na Prekršajni sud.  Zbog prometnih prekršaja koji se odnose na upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, isteka tehničkog pregleda, ne korištenja zaštitne kacige i ne sklapanja osiguranja od automobilske odgovornosti vozaču je na nadležnom Prekršajnom sudu izrečena novčana kazna u iznosu od 13.500 kuna te je pušten na slobodu.  

Foto: ilustracija

Policija je u proteklom tjednu na području Policijske uprave karlovačke provodila redovan nadzor svih sudionika u prometu s ciljem smanjenja broja prometnih nesreća i njihovih posljedica te povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama. Prilikom nadzora prometa na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave karlovačke u razdoblju od 16. do 22. travnja zatečen je jedan vozač i to na području Postaje prometne policije Karlovac koji je zbog višestrukog ponavljanja teških prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uhićen i doveden na Prekršajni sud. 
Zbog prometnih prekršaja koji se odnose na upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, isteka tehničkog pregleda, ne korištenja zaštitne kacige i ne sklapanja osiguranja od automobilske odgovornosti vozaču je na nadležnom Prekršajnom sudu izrečena novčana kazna u iznosu od 13.500 kuna te je pušten na slobodu.
 



Stranica