Zatečeni u krađi

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija04.jpg

Temeljem provedenog kriminalističkog istraživanja, 22-godišnjaka i 21-godišnjaka se sumnjiči da su 24. srpnja oko 23.50 sati, na obali rijeke Mrežnice na području Generalskog Stola otuđili alkoholna pića i ruksake s osobnim stvarima. U krađi su ih zatekli 29-godišnjak i 25-godišnjakinja koji su se prilikom sprječavanja bijega fizički sukobili s 22-godišnjakom. Tom prilikom 22-godišnjak je lakše ozlijeđen. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Razbojnička krađa bit će proslijeđena kaznena prijava protiv 22-godišnjaka, a protiv 21-godišnjaka bit će proslijeđena kaznena prijava zbog kaznenog djela Krađa.

Foto: ilustracija

Temeljem provedenog kriminalističkog istraživanja, 22-godišnjaka i 21-godišnjaka se sumnjiči da su 24. srpnja oko 23.50 sati, na obali rijeke Mrežnice na području Generalskog Stola otuđili alkoholna pića i ruksake s osobnim stvarima. U krađi su ih zatekli 29-godišnjak i 25-godišnjakinja koji su se prilikom sprječavanja bijega fizički sukobili s 22-godišnjakom. Tom prilikom 22-godišnjak je lakše ozlijeđen. 
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Razbojnička krađa bit će proslijeđena kaznena prijava protiv 22-godišnjaka, a protiv 21-godišnjaka bit će proslijeđena kaznena prijava zbog kaznenog djela Krađa.
 



Stranica