World Rally Championship Croatia vozit će se kroz pet policijskih uprava

Slika /PU_KA/PU_info/2022/World_Rally_Championship_Croatia/WCR.jpg

U vrijeme održavanja brzinskih ispita, prometnice na kojima će se utrka održavati bit će zatvorene za promet

FOTO: WRC Croatia Rally

Jedna od utrka World Rally Championshipa u kojima se natječu najbolji svjetski vozači relija WRC CROATIA RALLY 2022 drugu godinu za redom će se održati u Republici Hrvatskoj.
 
Utrka će se održavati od 21. do 24. travnja 2022. godine, a vozit će se po lokalnim cestama na području policijskih uprava zagrebačke, karlovačke, krapinsko-zagorske, varaždinske i primorsko–goranske.
 
Policija će i ovog puta poduzeti sve potrebne mjere radi nesmetanog održavanja utrke i regulacije prometa, ali prvenstveno radi sigurnosti natjecatelja i gledatelja.
 
U vrijeme održavanja brzinskih ispita prometnice na kojima će se održavati natjecanje zatvarat će se za promet ostalih sudionika u prometu, stoga pozivamo stanare i druge sudionike u prometu da sukladno tome prilagode svoje uobičajene aktivnosti na području održavanja relija. Pratite informacije o prometnicama i vremenu zatvaranja.
 
Također, svi sudionici u prometu koji se zateknu u blizini navedenih dionica utrke dužni su pridržavati se naredbi policijskih službenika na terenu, kao i uputa redarske službe kako ne bi ugrozili sebe ili druge.
 

Sve informacije i novosti možete pratiti na službenoj web stranici organizatora https://rally-croatia.com/hr/ , kao i na službenim kanalima društvenih mreža:
   
Sretno i sigurno!
 

Pisane vijesti | Promet i vozila