Upravljali vozilima pod utjecajem alkohola

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/prometni_policajac.jpg

Vozači su do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će protiv njih nadležnom sudu biti podneseni optužni prijedlozi  

Jučer 11. listopada policijski službenici su u Karlovcu utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,22 promila upravlja 28-godišnjak. Vozač je posjedovao i manju količinu biljne materije nalik na  drogu Cannabis Marihuanu i praškastu tvar nalik na drogu Speed te je ujedno odbio testiranje na prisutnost droga u organizmu. Isključen je iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.
 
Ujedno su policijski službenici i jučer 11. listopada u Dugoj Resi utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,14 promila upravlja 57-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.
 
 

Stranica