Upravljali vozilima pod utjecajem alkohola

Slika PU_KA/MUP_slike/alkotest02.jpg

Jučer u 23.30 sati kontrolom vozila i vozača na autocesti A-1, odmorište Draganić, utvrđeno je da je osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,55 promila upravljao 45-godišnjak. Također, jučer u 18.55 sati prilikom kontrole prometa u mjestu Brebornica, općina Krnjak, utvrđeno je da osobnim automobilom riječkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,10 promila upravlja 70-godišnjak. Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će protiv njih biti podneseni optužni prijedlozi.

Foto: ilustracija

Jučer u 23.30 sati kontrolom vozila i vozača na autocesti A-1, odmorište Draganić, utvrđeno je da je osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,55 promila upravljao 45-godišnjak. 

Također, jučer u 18.55 sati prilikom kontrole prometa u mjestu Brebornica, općina Krnjak, utvrđeno je da osobnim automobilom riječkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,10 promila upravlja 70-godišnjak. 
Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će protiv njih biti podneseni optužni prijedlozi.



Stranica