Uhvaćen na granici u prenošenju gotovo kilogram heroina

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/policija_natpis.jpg

Osumnjičeni 25-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a potom doveden i u nadležno državno odvjetništvo

Foto: ilustracija

​U subotu 17. prosinca na Stalnom međunarodnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Maljevac, prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku, izvršena je granična kontrola i pregled osobnog vozila riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak te su tom prilikom uočena tri paketa za koja se posumnjalo da se radi o drogi.
 
Temeljem Naloga suca istrage Županijskog suda u Karlovcu izvršena je pretraga vozila te je pronađeno ukupno 952,4 grama heroina, a nad 25-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje. Mladića se sumnjiči se da je drogu neovlašteno posjedovao te da je droga bila namijenjena daljnjoj neovlaštenoj prodaji ili na drugi način stavljanju u promet na području Republike Hrvatske.
 
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 25-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a potom doveden i u nadležno državno odvjetništvo.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon