Udruga SJP „Grom“ uručila fotomonografiju

Slika PU_KA/PU_info/2017/Fotomonografija/naslovnica.jpg

Foto: PU karlovačka

U znak sjećanja i kao uspomena na poginule i nestale pripadnike postrojbi Specijalne policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske izdana je fotomonografija Specijalna policija u Domovinskom ratu 1990. – 1996. Stoga je Udruga SJP Grom u znak obnove sjećanja na poginule pripadnike Specijalne jedinice policije Policijske uprave karlovačke Grom i njihovu ulogu u Domovinskom ratu 30. studenog organizirala druženje članova obitelji poginulih pripadnika i članova Udruge.

Događaju su nazočili i ratni načelnici Policijske uprave karlovačke Ivan Štajduhar i Dubravko Derk, ratni zapovjednici SJP PU karlovačke te gradonačenik Grada Karlovca Damir Mandić, izaslanik župana Karlovačke županije Želimir Feitl i načelnik PU karlovačke Josip Ćelić.

U ime Udruge SJP Grom obratio se predsjednik Josip Slaćanin koji je članovima obitelji i svim ostalim uzvanicima uručio fotomonografiju. Prisutnima se obratio gradonačelnik Damir Mandić i načelnik Josip Ćelić koji su podsjetili na važnost i ulogu specijalaca u Domovinskom ratu te na njihovu žrtvu koju su dali za domovinu.



Stranica