U srijedu 3. travnja provodimo 24-satni pojačani nadzor brzine u prometu

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/regulacija_prometa.jpg

U cilju povećanja razine sigurnosti u prometu 3. travnja provodimo 24-satni pojačani nadzor brzine u prometu.

U razdoblju od 20. do 30. ožujka 2019. godine Policijska uprava karlovačka prikupljala je prijedloge građana za lokacije na kojima bi građani željeli da se nadzire brzina. Ovom prilikom zahvaljujemo građanima na dostavljenim prijedlozima te obavještavamo da su u navedenom razdoblju pristigla 53 prijedloga građana, a nakon analiziranja prijedloga sukladno vlastitim procjenama usvojeno je 35 prijedloga lokacija na kojima će se uz dodatne lokacije koje odredi policija provoditi nadzor brzine.

Shodno tome, na području u nadležnosti Policijske uprave karlovačke, 03. travnja 2019., policija će provoditi kontinuirani 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Ova akcija provodi se temeljem Plana aktivnosti organizacije TISPOL - mreže prometnih policija država Europe. Cilj ove akcije nije samo represivno postupanje, odnosno kažnjavanje vozača, već aktivno uključivanje svih sudionika u prometu, javnosti i medija kako bi se stanje sigurnosti cestovnog prometa na području cijele države poboljšalo.

Građani i predstavnici medija mogu prisustvovati samoj akciji, a ukoliko ste zainteresirani za snimanje ili fotografiranje provođenja aktivnosti molimo da se putem telefona ili e-maila (karlovacka@policija.hr) najavite odnosima s javnošću Policijske uprave karlovačke.           

Također, u cilju povećanja razine sigurnosti u prometu pozivamo sve vozače da se pridržavaju prometnih propisa kako ne bi ugrozili i sebe i ostale sudionike u prometu.
 



Stranica