Posjetite nas na Danu otvorenih vrata i odlučite se za zanimanje policajac

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/kadeti.jpg

Posjetite nas i proširite sliku o radu policije, osposobljavanju i obrazovanju te mogućnostima zapošljavanja.

S ciljem privlačenja što većeg broja zainteresiranih kandidata za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2019./2020. Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ pokrenuli su niz promotivnih aktivnosti.
 
U sklopu tog programa Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ uz pomoć i podršku Policijske uprave karlovačke će u srijedu 3. travnja 2019. u vremenu od 10 do 11 sati u Ulici Stjepana Radića u Karlovcu održati Dan otvorenih vrata, kojom prilikom će se u cilju informiranja mladih do 28 godina života o uvjetima za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2019./2020. godinu promovirati rad Policijske škole „Josip Jović“.
 
U vrijeme provođenja aktivnosti osim demonstracije tehnike borilačkih vještina, prikaza sigurnog rukovanja vatrenim oružjem i rada policijskog psa bit će postavljeni info pultevi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu, a na kojim će se zainteresirani moći upoznati sa svim segmentima rada i rodovima policije (temeljna, kriminalistička, prometna, granična i interventna policija, protueksplozijski odjel, muzej policije) te razgovarati s policijskim službenicima o temama za koje pokažu interes.
 
Tijekom programa čelnici Policijske akademije, Policijske škole „Josip Jović“ i Policijske uprave karlovačke upoznat će prisutne sa svim pitanjima vezanim za Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2019./2020.godinu, a neposredno prije početka programa u 9.45 sati održat će i konferenciju za medije.
 
Pozivamo sve one koji su završili srednju školu u četverogodišnjem trajanju, hrvatski su državljani, mlađi su od 28 godina i imaju želju postati policajac/policajka, da 3. travnja 2019. dođu na Dan otvorenih vrata gdje će dobiti sve potrebne informacije.
 
Ujedno, pozivamo i sve ostale građane koji se žele upoznati s radom policije, da nam se pridruže na Danu otvorenih vrata u Karlovcu. 

 
Program aktivnosti i natječaj za prijem koji je otvoren do 31. srpnja 2019. godine možete pogledati u korisnim linkovima.    
 

Stranica