U prometu pod utjecajem alkohola zatečena dva vozača

Slika PU_KA/MUP_slike/alkotest02.jpg

Jučer oko 14.30 sati u mjestu Perjasica, općina Barilović, policijski službenici utvrdili su da neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom, pod utjecajem alkohola od 1,22 promila te bez važeće vozačke dozvole, upravlja 71-godišnjak. Ujedno, sinoć u 23.50 sati u Dugoj Resi, policijski službenici su utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,38 promila upravlja 32-godišnjak. Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će zbog počinjenih prekršaja biti sankcionirani sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.   

Foto: ilustracija

Jučer oko 14.30 sati u mjestu Perjasica, općina Barilović, policijski službenici utvrdili su da neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom, pod utjecajem alkohola od 1,22 promila te bez važeće vozačke dozvole, upravlja 71-godišnjak.
Ujedno, sinoć u 23.50 sati u Dugoj Resi, policijski službenici su utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,38 promila upravlja 32-godišnjak. Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će zbog počinjenih prekršaja biti sankcionirani sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama. 



Stranica