U prometnoj nesreći smrtno stradao 62-godišnji vozač

Slika PU_KA/MUP_slike/brzina.jpg

Jučer u 11.55 sati na državnoj cesti D-1 u mjestu Donji Nikšić dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka upravljao je 62-godišnjak koji je u zavoju iz neutvrđenog razloga prešao na suprotni kolnički trak te udario u teretni automobil s priključnim vozilom daruvarskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak. U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač osobnog automobila, a u cilju utvrđivanja uzroka prometne nesreće provodi se daljnje kriminalističko istraživanje. O ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.  

Foto: ilustracija

Jučer u 11.55 sati na državnoj cesti D-1 u mjestu Donji Nikšić dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka upravljao je 62-godišnjak koji je u zavoju iz neutvrđenog razloga prešao na suprotni kolnički trak te udario u teretni automobil s priključnim vozilom daruvarskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak.
U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač osobnog automobila, a u cilju utvrđivanja uzroka prometne nesreće provodi se daljnje kriminalističko istraživanje. O ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće



Stranica