U prometnoj nesreći izgorio osobni automobil i autobus

Slika PU_KA/MUP_slike/policija01.jpg

Jučer oko 9.40 sati na županijskoj cesti u Cetingradu dogodila se prometna nesreća između osobnog automobila i autobusa. Osobnim automobilom pulskih registracijskih oznaka upravljao je 38-godišnjak koji se nije držao sredine obilježene prometne trake i vozilom je prešao na suprotnu prometnu traku te udario u autobus karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnjak. Tom prilikom došlo je do zapaljenja oba vozila koja su u potpunosti izgorjela. U autobusu nije bilo putnika, a u prometnoj nesreći 38-godišnji vozač je lako ozlijeđen. Materijalna šteta je više stotina tisuća kuna, a protiv 38-godišnjeg vozača bit će podnesen obavezni prekršajni nalog.

Foto: ilustracija 

Jučer oko 9.40 sati na županijskoj cesti u Cetingradu dogodila se prometna nesreća između osobnog automobila i autobusa.

Osobnim automobilom pulskih registracijskih oznaka upravljao je 38-godišnjak koji se nije držao sredine obilježene prometne trake i vozilom je prešao na suprotnu prometnu traku te udario u autobus karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnjak. Tom prilikom došlo je do zapaljenja oba vozila koja su u potpunosti izgorjela. U autobusu nije bilo putnika, a u prometnoj nesreći 38-godišnji vozač je lako ozlijeđen.

Materijalna šteta je više stotina tisuća kuna, a protiv 38-godišnjeg vozača bit će podnesen obavezni prekršajni nalog.
 



Stranica