U osobnom automobilu prevozio više od 200 kilograma duhana

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija06.jpg

U večernjim satima 16. studenog policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije na autocesti A1, odmorište Vukova Gorica, zatekli su 32–godišnjeg vozača kako u osobnom automobilu šibenskih registarskih oznaka prevozi više vreća sa sitno rezanim duhanom i vatreno oružje. Kriminalističkim istraživanjem kojeg su proveli policijski službenici Policijske postaje Duga Resa 32-godišnjaka se sumnjiči da je u osobnom automobilu radi daljnje preprodaje prevozio 205,81 kilograma sitno rezanog duhana, kao i da je u automobilu ilegalno držao vatreno oružje. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine protiv 32-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava, a nadležnom sudu i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju.  

Foto: ilustracija

U večernjim satima 16. studenog  policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije na autocesti A1, odmorište Vukova Gorica, zatekli su 32–godišnjeg vozača kako u osobnom automobilu šibenskih registarskih oznaka prevozi više vreća sa sitno rezanim duhanom i vatreno oružje.

Kriminalističkim istraživanjem kojeg su proveli policijski službenici Policijske postaje Duga Resa 32-godišnjaka se sumnjiči da je u osobnom automobilu radi daljnje preprodaje prevozio 205,81 kilograma sitno rezanog duhana, kao i da je u automobilu ilegalno držao vatreno oružje. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine protiv 32-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava, a nadležnom sudu i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju.
 



Stranica