U Karlovcu i Ogulinu upravljali vozilima pod utjecajem alkohola

Slika PU_KA/MUP_slike/alkotest02.jpg

Jučer u 22.55 sati u Karlovcu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka u vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije i pod utjecajem alkohola od 2,51 promil upravlja 55-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebnu prostoriju policije. Zbog počinjenog prekršaja vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.  Jutros, oko 4 sata u Ogulinu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom gospićkih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje vozilima B kategorije i pod utjecajem alkohola od 1,98 promila upravlja 29-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebnu prostoriju policije. Zbog počinjenog prekršaja vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.  

Foto: ilustracija

Jučer u 22.55 sati u Karlovcu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka u vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije i pod utjecajem alkohola od 2,51 promil upravlja 55-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebnu prostoriju policije. Zbog počinjenog prekršaja vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Jutros, oko 4 sata u Ogulinu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom gospićkih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje vozilima B kategorije i pod utjecajem alkohola od 1,98 promila upravlja 29-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebnu prostoriju policije. Zbog počinjenog prekršaja vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 



Stranica