U dvije prometne nesreće tri osobe teško ozlijeđene

Jučer su se na području Policijske uprave karlovačke dogodile dvije prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama.
 
Prva se dogodila u 16.20 sati na državnoj cesti u Žakanju, naselju Donji Bukovac Žakanjski, tako što je 53-godišnja državljanka Slovenije upravljala osobnim automobilom slovenskih nacionalnih oznaka i zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubila kontrolu nad upravljačem, sletjela van kolnika, udarila u ogradu i stablo. Tom prilikom vozačica je teško ozlijeđena. Zbog počinjenog prekršaja izdan joj je obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.   
 
Druga prometna nesreća dogodila se u 23.20 sati u Karlovcu, u Rečičkoj ulici. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 0,57 g/kg upravljao je 59-godišnjak koji je izlazio iz dvorišta i uključivao se na kolnik, a da pritom nije propustio sva vozila. Uslijed toga u dio njegovog vozila udario je osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 22-godišnjakinja. U prometnoj nesreći oboje vozača teško su ozlijeđeni. Protiv 59-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava. 
 
U želji da se promet odvija što sigurnije i uz što manje štetnih posljedica upućujemo vozače na dodatni oprez i upućujemo na korisne savjete dostupne OVDJE.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila