U Brezovoj Glavi smrtno stradao pješak

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac01.jpg

Danas oko 6.30 sati u mjestu Brezova Glava, grad Karlovac, osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 54-godišnjak iz Krnjaka, zbog neprilagođene brzine te mokrog kolnika, naletio je na 74-godišnjeg pješaka koji je kolnik prelazio van obilježenog pješačkog prijelaza. Tom prilikom pješak je preminuo na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda. Na mjestu prometne nesreće očevidom je rukovodila zamjenica Općinske državne odvjetnice, a policijski službenici Postaje prometne policije Karlovac nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja ostalih okolnosti ove prometne nesreće.

Foto: ilustracija

Danas oko 6.30 sati u mjestu Brezova Glava, grad Karlovac, osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 54-godišnjak iz Krnjaka, zbog neprilagođene brzine te mokrog kolnika, naletio je na 74-godišnjeg pješaka koji je kolnik prelazio van obilježenog pješačkog prijelaza. Tom prilikom pješak je preminuo na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda.
Na mjestu prometne nesreće očevidom je rukovodila zamjenica Općinske državne odvjetnice, a policijski službenici Postaje prometne policije Karlovac nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja ostalih okolnosti ove prometne nesreće.



Stranica