Teško ozlijeđeni sudionik prometne nesreće naknadno preminuo u bolnici

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac02.jpg

Policijski službenici 01. ožujka došli su do saznanja da se je 20. veljače u večernjim satima u mjestu Cerovnik, općina Josipdol, dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je lokalnom cestom u mjestu Cerovnik 30-godišnjak upravljao traktorom ogulinskih registracijskih oznaka te je zbog neprilagođene brzine sletio van kolnika i udario u stablo. Tom prilikom kao putnik u traktoru nalazio se 76-godišnjak koji je ozlijeđen. On je naknadno zatražio liječničku pomoć te je bio zbrinut u zdravstvenoj ustanovi, a danas 05. ožujka preminuo je u Općoj bolnici Ogulin. Protiv 30-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.

Foto: ilustracija

Policijski službenici 01. ožujka došli su do saznanja da se je 20. veljače u večernjim satima u mjestu Cerovnik, općina Josipdol, dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je lokalnom cestom u mjestu Cerovnik 30-godišnjak upravljao traktorom ogulinskih registracijskih oznaka te je zbog neprilagođene brzine sletio van kolnika i udario u stablo. Tom prilikom kao putnik u traktoru nalazio se 76-godišnjak koji je ozlijeđen. On je naknadno zatražio liječničku pomoć te je bio zbrinut u zdravstvenoj ustanovi, a danas 05. ožujka preminuo je u Općoj bolnici Ogulin.

Protiv 30-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.
 



Stranica