Teško ozlijeđena dva vozača motocikla

Jučer u 13.35 sati u naselju Turanj u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljala je 34-godišnjakinja i kretala se državnom cesti D-1 u smjeru Zagreba. Dolaskom u mjesto Turanj, zbog nepropisnog skretanja udarila je u motocikl koji ju je pretjecao, a kojim je upravljao 45-godišnjak. U prometnoj nesreći vozač motocikla je teško ozlijeđen, a protiv 34-godišnje vozačice bit će proslijeđena kaznena prijava.  Također, jučer u 17.30 sati u Rakovici, 20-godišnji vozač, upravljao je motociklom gospičkih registracijskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje i kretao se državnom cestom D-42 u smjeru Karlovca. Dolaskom u mjesto Selište Drežničko, udario je u osobni automobil pulskih registracijskih oznaka kojeg je pretjecao, a kojim je prilikom skretanja upravljala 24-godišnja državljanka Belgije, nakon čega je zajedno s motociklom pao i teško se ozlijedio. Protiv vozača motocikla bit će proslijeđen prekršajni nalog.  

Jučer u 13.35 sati u naselju Turanj u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljala je 34-godišnjakinja i kretala se državnom cesti D-1 u smjeru Zagreba. Dolaskom u mjesto Turanj, zbog nepropisnog skretanja udarila je u motocikl koji ju je pretjecao, a kojim je upravljao 45-godišnjak. U prometnoj nesreći vozač motocikla je teško ozlijeđen, a protiv 34-godišnje vozačice bit će proslijeđena kaznena prijava

Također, jučer u 17.30 sati u Rakovici, 20-godišnji vozač, upravljao je motociklom gospičkih registracijskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje i kretao se državnom cestom D-42 u smjeru Karlovca. Dolaskom u mjesto Selište Drežničko, udario je u osobni automobil pulskih registracijskih oznaka kojeg je pretjecao, a kojim je prilikom skretanja upravljala 24-godišnja državljanka Belgije, nakon čega je zajedno s motociklom pao i teško se ozlijedio. Protiv vozača motocikla bit će proslijeđen prekršajni nalog.
 



Stranica