Teška prometna nesreća

Slika PU_KA/MUP_slike/policija03.jpg

Jučer u 13.25 sati, na državnoj cesti D-36, dogodila se prometna nesreća na način da je autobusom karlovačkih registarskih oznaka upravljao 41-godišnji vozač i kretao se navedenom državnom cestom u smjeru Karlovca. Dolaskom do petog kilometra državne ceste u desnom zavoju zbog neutvrđenog razloga, sletio je van kolnika u odvodni kanal, gdje se prevrnuo na bočnu stranu. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 66-godišnja putnica, a lakše su ozlijeđeni vozač autobusa i pet putnika iz autobusa. U cilju utvrđivanja uzroka nastanka prometne nesreće policija nastavlja kriminalističko istraživanje.

Foto: ilustracija

Jučer u 13.25 sati, na državnoj cesti D-36, dogodila se prometna nesreća na način da je autobusom karlovačkih registarskih oznaka upravljao 41-godišnji vozač i kretao se navedenom državnom cestom u smjeru Karlovca. Dolaskom do petog kilometra državne ceste, u desnom zavoju, zbog neutvrđenog razloga, sletio je van kolnika u odvodni kanal gdje se prevrnuo na bočnu stranu.
U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 66-godišnja putnica, a lakše su ozlijeđeni vozač autobusa i pet putnika iz autobusa. U cilju utvrđivanja uzroka nastanka prometne nesreće policija nastavlja kriminalističko istraživanje. 



Stranica