Teška krađa

U razdoblju od 30. do 31. prosinca u Karlovcu, u gradskoj četvrti Zvijezda, provaljeno je u trgovinu vlasništvo 42-godišnjeg Karlovčanina, iz koje je otuđena neutvrđena količina mobitela, MP3 playera, bluetootha i dva plazma televizora. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna. U razdoblju od 23. do 30. prosinca nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u Karlovcu, na gradskom kupalištu Mrežnice, vlasništvo 40-godišnjeg Karlovčanina, iz kojeg je otuđen rashladni uređaj za vino i oko 40 m2 zaštitne cerade. Materijalna šteta je oko 9 700 kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 44-godišnjaka iz Duge Rese, u kojoj navodi da mu je noću s 30. na 31. prosinca u mjestu Belavići nepoznati počinitelj otuđio osobni automobil marke Alfa Romeo, zagrebačkih registracijskih oznaka. Materijalna šteta je oko 40 tisuća kuna. U razdoblju od 30. do 31. prosinca nepoznati počinitelj je u Ozlju, Lović Prekriški, provalio u kuću vlasništvo 54-godišnjaka iz Ozlja, odakle je otuđio LCD televizor, glazbenu liniju i DVD uređaj. Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno po dolasku vlasnika iz inozemstva.  

U razdoblju od 30. do 31. prosinca u Karlovcu, u gradskoj četvrti Zvijezda, provaljeno je u trgovinu vlasništvo 42-godišnjeg Karlovčanina, iz koje je otuđena neutvrđena količina mobitela, MP3 playera, bluetootha i dva plazma televizora. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.

U razdoblju od 23. do 30. prosinca nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u Karlovcu, na gradskom kupalištu Mrežnice, vlasništvo 40-godišnjeg Karlovčanina, iz kojeg je otuđen rashladni uređaj za vino i oko 40 m2 zaštitne cerade. Materijalna šteta je oko 9 700 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 44-godišnjaka iz Duge Rese, u kojoj navodi da mu je noću s 30. na 31. prosinca u mjestu Belavići nepoznati počinitelj otuđio osobni automobil marke Alfa Romeo, zagrebačkih registracijskih oznaka. Materijalna šteta je oko 40 tisuća kuna.

U razdoblju od 30. do 31. prosinca nepoznati počinitelj je u Ozlju, Lović Prekriški, provalio u kuću vlasništvo 54-godišnjaka iz Ozlja, odakle je otuđio LCD televizor, glazbenu liniju i DVD uređaj. Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno po dolasku vlasnika iz inozemstva.



Stranica