Razriješeno više kaznenih djela

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/odora_policija.jpg

Protiv trojice osumnjičenika nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđena posebna izvješća  

Foto: ilustracija
 
Zbog sumnje u počinjenje pet kaznenih djela teške krađe, dva kaznena djela krađe i tri kaznena djela prikrivanje na području Karlovca i Duge Rese, policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca u dobi od 52, 51 i 32 godine.
 
Naime, 52-godišnjeg muškarca se sumnjiči da je od 13. siječnja do 18. svibnja zajedno s 32-godišnjakom u dva navrata provalio u radne strojeve trgovačkih društava iz kojih su otuđili gorivo.

Nadalje, 52-godišnjaka se sumnjiči da je u istom razdoblju provalio i u obiteljsku kuću i otuđio novac te u dva slučaja provalio u radne strojeva trgovačkih društava i otuđio gorivo.

Također se spomenutog 52-godišnjaka sumnjiči da je počinio dva kaznena djela krađe kojom prilikom je iz ugostiteljskog objekta u Dugoj Resi otuđio novac, a iz kamiona trgovačkog društva otuđio gorivo.

Ujedno, 51-godišnjeg muškarca se sumnjiči za kaznena djela prikrivanja budući je u tri navrata od 52-godišnjeg muškarca kupio, a zatim i sakrio gorivo, a za koje je znao da je otuđeno.

Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 78.000 kuna. Protiv osumnjičenika će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena posebna izvješća.

 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon