Razriješena kaznena djela Razbojništva

Slika PU_KA/MUP_slike/uhicenik01.jpg

Obavještavamo vas da su policijski službenici Policijske uprave karlovačke provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili da su dvojica Zagrepčana i jedan Ogulinac, stari 26 i 27 godina, 11. studenog 2011. godine oko 23.40 sati na autocesti A-1 na benzinskoj postaji Tifon, Dobra - istok, uz prijetnju pištoljem i suzavcem počinili razbojništvo nad djelatnicima benzinske postaje, a kojom prilikom su otuđili novac. Po izvršenju kaznenog djela sva trojica su se udaljila s mjesta događaja, ali su ubrzo uhićeni u mjestu Rakov Potok od strane policijskih službenika PU zagrebačke. Provedenim kriminalističkim istraživanjem također je utvrđeno da su sva trojica 27. lipnja 2011. godine oko 1.30 sati uz prijetnju pištoljem izvršili razbojništvo nad zaposlenicima u automat klubu u Ogulinu u ulici Petra Preradovića kojom prilikom su otuđili novac. Zbog osnovane sumnje da su sva trojica počinila kaznena djela razbojništva opisana u čl. 218. st. 2. KZ-a protiv njih je Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu dostavljeno posebno izvješće.  

Foto: ilustracija

Obavještavamo vas da su policijski službenici Policijske uprave karlovačke provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili da su dvojica Zagrepčana i jedan Ogulinac, stari 26 i 27 godina, 11. studenog 2011. godine oko 23.40 sati na autocesti A-1 na benzinskoj postaji Tifon, Dobra - istok, uz prijetnju pištoljem i suzavcem počinili razbojništvo nad djelatnicima benzinske postaje, a kojom prilikom su otuđili novac. Po izvršenju kaznenog djela sva trojica su se udaljila s mjesta događaja, ali su ubrzo uhićeni u mjestu Rakov Potok od strane policijskih službenika PU zagrebačke.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem također je utvrđeno da su sva trojica 27. lipnja 2011. godine oko 1.30 sati uz prijetnju pištoljem izvršili razbojništvo nad zaposlenicima u automat klubu u Ogulinu u ulici Petra Preradovića kojom prilikom su otuđili novac.
Zbog osnovane sumnje da su sva trojica počinila kaznena djela razbojništva opisana u čl. 218. st. 2. KZ-a protiv njih je Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu dostavljeno posebno izvješće.



Stranica