Razriješena kaznena djela krađe i teške krađe na području PP Karlovac

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac02.jpg

Foto: ilustracija

Temeljem provedenog kriminalističkog istraživanja kojeg su proveli policijski službenici Policijske postaje Karlovac, 26-godišnjak s karlovačkog područja osumnjičen je da je u svibnju ove godine provalio u trgovine u mjestu Šišljavić i prigradskom naselju Gradac u Karlovcu te otuđio razne prehrambene proizvode, alkoholna i bezalkoholna pića, cigarete i drugo. Ujedno osumnjičen je i da je u lipnju ove godine iz trgovine u mjestu Turanjski Goljaki otuđio cigarete i razna sredstva za čišćenje. Također kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni 26-godišnjak zajedno sa 25-godišnjakom s karlovačkog područja u srpnju provalio u trgovinu u prigradskoj četvrti Logorište te otuđio cigarete, alkoholno piće, suhomesnate i kozmetičke proizvode.

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom s karlovačkog područja, kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo krađe. Osumnjičen je da je tijekom noći s 29. na 30. srpnja 59-godišnjoj Karlovčanki iz osobnog automobila u prigradskom naselju Gradac u Karlovcu, otuđio torbicu s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem.

Razriješena su i dva kaznena djela krađe bicikala za što je osumnjičen 19-godišnjak s karlovačkog područja. Njega se sumnjiči da je u prosincu 2013. godine iz dvorišta u prigradskom naselju Mostanje otuđio dva bicikla, a u srpnju 2014. godine iz stambene zgrade u gradskoj četvrti Rakovac jedan bicikl.

Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 62.000 kuna, a protiv osumnjičenika nadležnom državnom odvjetništvu proslijeđena su posebna izvješća.
 



Stranica