Razriješena kaznena djela krađe i pokušaj krađe na području Ozlja i Duga Rese

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/GRBB_1.jpg

Protiv osumnjičenih Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će podneseno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave

Foto: ilistracija
 
Postupajući po prijavi trgovačkog društva da su im 5. veljače predvečer tri nepoznate osobe, dvije muške i jedna ženska osoba, iz trgovine na području Ozlja otuđile više prehrambenih artikala u vrijednosti od 587 eura, policijski službenici Policijske postaje Ozalj proveli su kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.
 
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su počinitelji navedenog kaznenog djela dvojica muškaraca starosti 43 i 27 godina i 33-godišnja žena.
 
Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su svi osumnjičeni prije ovog događaja istoga dana iz trgovine na području Duga Rese pokušali otuđiti prehrambene artikle u vrijednosti većoj od 580 eura.
 
Protiv osumnjičenih zbog počinjenog kaznenog djela krađe i krađe u pokušaju Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će podneseno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave, a za 27-godišnjakom i 33-godišnjakinjom raspisane su potrage budući su nedostupni nadležnim državnim tijelima Republike Hrvatske.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon