Razriješena kaznena djela

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija01.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanka stara 46 godina u razdoblju od 1. do 5. kolovoza iz prostorija tvrtke u Karlovcu u Ulici Matka Laginje, otuđila bankovnu karticu vlasništvo 52-godišnjakinje, te njome neovlašteno podigla novčani iznos od više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu proslijeđeno je posebno izviješće. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Zagrepčanin star 64 godine, 30. kolovoza, iz ureda u Karlovcu, u Križanićevoj ulici, otuđio novčanik s bankovnim karticama vlasništvo 49-godišnjakinje iz Karlovca, te je nakon toga s njenog računa neovlašteno podigao više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu proslijeđeno je posebno izviješće.

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanka stara 46 godina u razdoblju od 1. do 5. kolovoza iz prostorija tvrtke u Karlovcu u Ulici Matka Laginje, otuđila bankovnu karticu vlasništvo 52-godišnjakinje, te njome neovlašteno podigla novčani iznos od više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu proslijeđeno je posebno izviješće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Zagrepčanin star 64 godine, 30. kolovoza, iz ureda u Karlovcu, u Križanićevoj ulici, otuđio novčanik s bankovnim karticama vlasništvo 49-godišnjakinje iz Karlovca, te je nakon toga s njenog računa neovlašteno podigao više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu proslijeđeno je posebno izviješće.



Stranica