PU Karlovačka obilježila 27-mu godišnjicu pogibije tri policijska službenika

Slika PU_KA/PU_info/2018/Budacka_Rijeka/naslovnica.jpg

Foto: PU karlovačka

Danas je izaslanstvo Policijske uprave karlovačke predvođeno načelnikom PU karlovačke Darkom Bratićem na spomeniku u Budačkoj Rijeci, općina Krnjak, polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća, obilježilo 27-mu godišnjicu pogibije trojice policijskih službenika Policijske uprave karlovačke, Postaje prometne policije Karlovac – Butina Mile, Milčić Joža i Škrlac Zlatko.

Spomen na njihove žrtve u našim srcima gorjet će zauvijek, ne postoji način da zaboravimo taj dan, 4. kolovoza 1991. godine. Naime, tada su trojica policijskih službenika poginula prilikom redovne službe patroliranja kada su iz zasjede bili napadnuti od strane neprijatelja. S poginulima je tada u patroli bio i policijski službenik Nikola Rakocija koji je tom prilikom teško ranjen.
Policijskoj upravi karlovačkoj u obilježavanju ovog značajnog dana, pridružio se načelnik Općine Krnjak sa suradnicima i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata. Izaslanstvo Policijske uprave karlovačke zapalilo je svijeću i na spomen obilježju poginulim policijskim službenicima u Postaji prometne policije u Karlovcu kao i na spomen obilježju u Policijskoj upravi karlovačkoj.
 



Pisane vijesti