Pronađeno više od pola kilograma hašiša

Slika PU_KA/MUP_slike/droga01.jpg

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave karlovačke postupali su temeljem operativnih saznanja o činjenju kaznenih djela iz domene kriminaliteta droga, te su 6. srpnja oko 11.40 sati na autocesti A1 u smjeru Zagreba, kod odmorišta Draganić, zaustavili i iz prometa isključili osobni automobil u kojem se nalazio hrvatski državljanin star 59 godina.  Pretragom vozila, temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu, pronađeno je 549 grama hašiša. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 59-godišnjak je danas uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.   

Foto: ilustracija

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave karlovačke postupali su temeljem operativnih saznanja o činjenju kaznenih djela iz domene kriminaliteta droga, te su 6. srpnja oko 11.40 sati na autocesti A1 u smjeru Zagreba, kod odmorišta Draganić, zaustavili i iz prometa isključili osobni automobil u kojem se nalazio hrvatski državljanin star 59 godina. 

Pretragom vozila, temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu, pronađeno je 549 grama hašiša. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 59-godišnjak je danas uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku. 
 



Stranica