„Prometna učilica za srednje škole“

Slika PU_KA/PU_info/2017/Prometna_ucilica_za_srednje_skole/naslovnica.jpg

Foto: plakat

Nakon dugogodišnje edukacije djece u osnovnim školama putem Prometne učilice, pokrenut je novi projekt Prometna učilica za srednje škole. Projekt se sufinancira sredstvima Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, a namijenjen je učenicima dobne skupine od 14 do 19 godina i usmjeren na edukaciju mladih o sigurnosti u prometu. Provodi ga tvrtka „Moj telekom“ koja stoji i iza vrlo uspješnog projekta Prometne učilice za osnovne škole. 

Osim web aplikacije koja je namijenjena za učenje i provjeru znanja iz prometnih propisa, projekt obuhvaća i provođenje radionica u srednjim školama koje izraze interes za ovu aktivnost, a iskustva pokazuju da je interes velik.

Kako bi s navedenim upoznali mlade srednjoškolce tiskani su plakati koji će biti distribuirani po srednjim školama, a sve zainteresirane pozivamo da se uključe u provođenje ovog projekta te se educiraju i prošire svoje znanje iz sigurnosti u prometu. 

Prometna učilica za srednje škole nalazi se na web adresi http://ucilica.skole.hr/srednja/natjecanje-srednjoskolaca-u-poznavanju-prometnih-propisa  .



Stranica