Prometna nesreća s teško ozlijeđenim osobama

Jučer oko 17.20 sati u Generalskom Stolu, na državnoj cesti D-23, dogodila se prometna nesreća na način da je 23-godišnjak iz Brinja upravljao osobnim automobilom gospićkih registracijskih oznaka i kretao se u smjeru Ogulina. Nakon rizičnog pretjecanja osobnog automobila ispred sebe, a da bi izbjegao direktni sudar s osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 30-godišnjak iz Ogulina, naglo skreće u desno, te udara u zemljanu uzvisinu od koje se odbija, vraća na kolnik i zadnjim lijevim dijelom osobnog automobila udara u prednji lijevi dio osobnog automobila ogulinskih registracijskih oznaka. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 31-godišnji putnik iz osobnog automobila ogulinskih registracijskih oznaka, dok su oba vozača zadobila lakše tjelesne ozljede. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna. Protiv 23-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava. Jučer oko 21.15 sati u Karlovcu u Ulici dr. Vladka Mačeka dogodila se prometna nesreća na način da je 37-godišnjak iz Karlovca pod utjecajem alkohola (1,49 g/kg) upravljao osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka i prilikom skretanja u Bolničku ulicu oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu karlovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnjak iz Draganića i koji nije bio u mogućnosti izbjeći sudar. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobilo je 14-godišnje dijete koje se nalazilo u vozilu 22-godišnjaka, oba vozača, kao i suputnik 37-godišnjaka zadobili su lakše tjelesne ozljede. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna.  

Jučer oko 17.20 sati u Generalskom Stolu, na državnoj cesti D-23, dogodila se prometna nesreća na način da je 23-godišnjak iz Brinja upravljao osobnim automobilom gospićkih registracijskih oznaka i kretao se u smjeru Ogulina. Nakon rizičnog pretjecanja osobnog automobila ispred sebe, a da bi izbjegao direktni sudar s osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 30-godišnjak iz Ogulina, naglo skreće u desno, te udara u zemljanu uzvisinu od koje se odbija, vraća na kolnik i zadnjim lijevim dijelom osobnog automobila udara u prednji lijevi dio osobnog automobila ogulinskih registracijskih oznaka. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 31-godišnji putnik iz osobnog automobila ogulinskih registracijskih oznaka, dok su oba vozača zadobila lakše tjelesne ozljede. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna. Protiv 23-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava.

Jučer oko 21.15 sati u Karlovcu u Ulici dr. Vladka Mačeka dogodila se prometna nesreća na način da je 37-godišnjak iz Karlovca pod utjecajem alkohola (1,49 g/kg) upravljao osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka i prilikom skretanja u Bolničku ulicu oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu karlovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnjak iz Draganića i koji nije bio u mogućnosti izbjeći sudar. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobilo je 14-godišnje dijete koje se nalazilo u vozilu 22-godišnjaka, oba vozača, kao i suputnik 37-godišnjaka zadobili su lakše tjelesne ozljede. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna.



Stranica