Prevarena 83-godišnjakinja

Slika PU_KA/MUP_slike/novac02.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 83-godišnjakinje da je u jutarnjim satima na kućni telefon zaprimila poziv od nepoznate ženske osobe koja se predstavila kao djelatnica banke i rekla joj da bi trebala zamijeniti eure kojima je istekao rok trajanja te da će u njezin dom doći službenica koja će joj to zamijeniti. Nakon kraćeg vremena u njezin dom, u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu, došla je nepoznata ženska osoba koja se predstavila kao službenica te joj je 83-godišnjakinja predala novac. Kako joj novac nije bio vraćen, shvatila je da je prevarena te je događaj prijavila policiji.  Kako je i ovom prilikom prevarena osoba starije životne dobi ovim putem ih ponovno upozoravamo, kao i sve ostale građane, da ne budu lakovjerni i da ne puštaju nepoznate osobe u svoj dom te da o svemu obavijeste policiju na broj 192.  

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 83-godišnjakinje da je u jutarnjim satima na kućni telefon zaprimila poziv od nepoznate ženske osobe koja se predstavila kao djelatnica banke i rekla joj da bi trebala zamijeniti eure kojima je istekao rok trajanja te da će u njezin dom doći službenica koja će joj to zamijeniti. Nakon kraćeg vremena u njezin dom, u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu, došla je nepoznata ženska osoba koja se predstavila kao službenica te joj je 83-godišnjakinja predala novac. Kako joj novac nije bio vraćen, shvatila je da je prevarena te je događaj prijavila policiji. 
Kako je i ovom prilikom prevarena osoba starije životne dobi ovim putem ih ponovno upozoravamo, kao i sve ostale građane, da ne budu lakovjerni i da ne puštaju nepoznate osobe u svoj dom te da o svemu obavijeste policiju na broj 192.



Stranica