Policija u službi svakog građanina

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/vozilo_5.jpg

Ovom prilikom se zahvaljujemo našim policijskim službenicima!

Foto: ilustracija

U proteklih nekoliko tjedana policijski službenici Policijske uprave karlovačke odnosno policijski službenici Službe kriminalističke policije i Policijske postaje Karlovac s ispostavom Vojnić su u dva navrata ugasili požar na vozilima građana.
 
Naime, u oba dva slučaja su se sa službenim vozilima nalazili nedaleko mjesta  događaja gdje su uočili požar na vozilima te su odmah uzeli aparat za gašenje požara koji se nalazio u njihovim vozilima i u oba dva slučaja ugasili požar do dolaska vatrogasaca.
 
Ne moramo niti reći, da policijski službenici nisu tako brzo reagirali i uspjeli ugasiti požar na samom početku, vrlo vjerojatno bi vozila izgorjela čime bi građanima nastala i puno veća materijalna šteta.
 
Za policiju se veže slogan „Sigurnost i povjerenje“ te možemo reći da je policija još jednom odnosno još dva puta to i opravdala.
 
Ovom prilikom se zahvaljujemo našim policijskim službenicima!
 

Građane podsjećamo, iako vatrogasni aparat nije obavezan, dobro ga je imati u vozilu. Mnogo je razloga zbog kojih može doći do požara, od raznih kvarova do nepravilnog postupanja u vožnji i u tom slučaju svaki vatrogasni aparat može barem prigušiti požar do dolaska vatrogasaca. Protupožarni aparat držite na pristupačnom mjestu jer je bitna brza reakcija kako bi se šteta svela na najmanju mjeru.

Pisane vijesti | Društvo i zajednica