„Policija i građani voze zajedno“ – najava akcije

Slika PU_KA/PU_info/2015/Policija_i_građani_voze_zajedno_najava/naslovnica.jpg

U cilju podizanja sigurnosti sudionika u cestovnom prometu s naglaskom na vozače mopeda i motocikala u gradu Karlovcu, Postaja prometne policije Karlovac u subotu 16. svibnja u vremenu od 9 do 12 sati organizira preventivnu akciju Policija i građani voze zajedno. Akcija će se održati u Ulici Stjepana Radića u Karlovcu, a na završetku akcije planirana je promotivna vožnja motociklista gradskim ulicama u redovnom režimu prometovanja uz pratnju i sudjelovanje motociklista Postaje prometne policije Karlovac. Pozivamo vozače mopeda i motocikala da nam se priključe. Ovoj aktivnosti mogu se priključiti svi koji to žele i to na vlastitu odgovornost, s tehnički ispravnim i registriranim vozilom te uz korištenje propisane zaštitne kacige. U slučaju loših vremenskih uvjeta aktivnost će bit odgođena.

Foto: iz arhive PU karlovačke

U cilju podizanja sigurnosti sudionika u cestovnom prometu s naglaskom na vozače mopeda i motocikala u gradu Karlovcu, Postaja prometne policije Karlovac u subotu 16. svibnja u vremenu od 9 do 12 sati organizira preventivnu akciju Policija i građani voze zajedno. Akcija će se održati u Ulici Stjepana Radića u Karlovcu, a na završetku akcije planirana je promotivna vožnja motociklista gradskim ulicama u redovnom režimu prometovanja uz pratnju i sudjelovanje motociklista Postaje prometne policije Karlovac. 

Pozivamo vozače mopeda i motocikala da nam se priključe. Ovoj aktivnosti mogu se priključiti svi koji to žele i to na vlastitu odgovornost, s tehnički ispravnim i registriranim vozilom te uz korištenje propisane zaštitne kacige. 

U slučaju loših vremenskih uvjeta aktivnost će bit odgođena. 
 



Stranica