Pokušaj ubojstva u mjestu Kalinovac

Slika PU_KA/MUP_slike/pistolj_I_lisice.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin star 44 godine u subotu, 20. travnja u poslijepodnevnim satima na obali kanala Kupa – Kupa u mjestu Kalinovac, grad Karlovac, zbog prethodno nerazriješenih međusobnih odnosa s Karlovčaninom starim 30 godina, iz vatrenog oružja prema njemu ispalio nekoliko hitaca, te se nakon toga udaljio s mjesta događaja. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a na mjestu događaja bilo je prisutno i više maloljetnika, od kojih je jedan također ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja, te dvije punoljetne osobe stare 24 i 44 godine. Zbog sumnje da je 44-godišnjak počinio kazneno djelo opisano u članku 110. Kaznenog zakona, a u svezi čl. 34. Kaznenog zakona (pokušaj ubojstva), te kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz čl. 215. Kaznenog zakona, on je uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a danas tijekom dana doveden i na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.  Za maloljetnikom kojeg se sumnjiči da je pucao iz vatrenog oružja policija i dalje traga, te provodi daljnje kriminalističko istraživanje.  

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin star 44 godine u subotu, 20. travnja u poslijepodnevnim satima na obali kanala Kupa – Kupa u mjestu Kalinovac, grad Karlovac, zbog prethodno nerazriješenih međusobnih odnosa s Karlovčaninom starim 30 godina, iz vatrenog oružja prema njemu ispalio nekoliko hitaca, te se nakon toga udaljio s mjesta događaja. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a na mjestu događaja bilo je prisutno i više maloljetnika, od kojih je jedan također ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja, te dvije punoljetne osobe stare 24 i 44 godine.

Zbog sumnje da je 44-godišnjak počinio kazneno djelo opisano u članku 110. Kaznenog zakona, a u svezi čl. 34. Kaznenog zakona (pokušaj ubojstva), te kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz čl. 215. Kaznenog zakona, on je uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a danas tijekom dana doveden i na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu. 

Za maloljetnikom kojeg se sumnjiči da je pucao iz vatrenog oružja policija i dalje traga, te provodi daljnje kriminalističko istraživanje.



Stranica