Pojačani nadzor vožnje pod utjecajem alkohola i/ili droga

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac_pise_kaznu.jpg

Kako je jedan od čestih prekršaja u prometu vožnja pod utjecajem alkohola, policija će u cilju povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja upravo tih prometnih prekršaja na području Policijske uprave karlovačke u noći sa subote na nedjelju 10./11. veljače provoditi pojačani nadzor u prometu. Pozivamo sve sudionike u prometu da budu odgovorni i savjesni sudionici u prometu, da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkoholna pića te da se pridržavaju svih propisa i pravila kako bi se smanjila stradavanja u prometu.   

Foto: ilustracija 

Kako je jedan od čestih prekršaja u prometu vožnja pod utjecajem alkohola, policija će u cilju povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja upravo tih prometnih prekršaja na području Policijske uprave karlovačke u noći sa subote na nedjelju 10./11. veljače provoditi pojačani nadzor u prometu.

Pozivamo sve sudionike u prometu da budu odgovorni i savjesni sudionici u prometu, da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkoholna pića te da se pridržavaju svih propisa i pravila kako bi se smanjila stradavanja u prometu.
 



Stranica