Počinitelji prometnih prekršaja uhvaćeni u naselju Vinski Vrh i na autocesti A1

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/stop_policija.jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave protiv 45-godišnjaka nadležnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava

Foto: ilustracija
 
Danas su na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog dovedena dvojica vozača. Naime, jučer 29. travnja u večernjim satima policijski službenici su u naselju Vinski Vrh u općini Netretić utvrdili osobnim automobilom s nepripadajućim registarskim pločicama upravlja 45-godišnjak. Također je utvrđeno da je vozač višestruki počinitelj prekršaja tzv. recidivist te da upravlja neregistriranim vozilom, nije sklopio ugovor o osiguranju, zatim da upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 1,86 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, novčanu kaznu od 7 000 kuna i 12 mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave protiv 45-godišnjaka nadležnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.

Također su jučer 29. travnja na autocesti A1 policijski službenici utvrdili da osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,78 promila upravlja 46-godišnjak. Nadležni sud izrekao mu novčanu kaznu od 10.000 kuna.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila