Osumnjičeni za tešku krađu

Slika PU_KA/MUP_slike/uhicenik03.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Ozalj proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom i jednom maloljetnom osobom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa. Naime, njih dvojicu se sumnjiči da su u razdoblju od 17. do 18. travnja provalili u neaktivni pogon trgovačkog društva na području Ozlja i otuđili veću količinu raznih električnih kablova. Materijalna šteta veća je od 9.000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a nakon toga uz kaznenu prijavu bit će dovedeni i na nadležno državno odvjetništvo.

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ozalj proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom i jednom maloljetnom osobom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa.
Naime, njih dvojicu se sumnjiči da su u razdoblju od 17. do 18. travnja provalili u neaktivni pogon trgovačkog društva na području Ozlja i otuđili veću količinu raznih električnih kablova. Materijalna šteta veća je od 9.000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a nakon toga uz kaznenu prijavu bit će dovedeni i na nadležno državno odvjetništvo. 



Stranica