Osumnjičeni za krivotvorenje novca

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija07.jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja novca, policijski službenici Policijske uprave karlovačke proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starih 53 i 75 godina. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičenici 22. prosinca u Karlovcu kod sebe posjedovali više krivotvorenih stranih novčanica. Nakon kriminalističkog istraživanja oni su iz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku, a potom dovedeni i na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Foto: ilustracija

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja novca, policijski službenici Policijske uprave karlovačke proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starih 53 i 75 godina.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičenici 22. prosinca u Karlovcu kod sebe posjedovali više krivotvorenih stranih novčanica. Nakon kriminalističkog istraživanja oni su iz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku, a potom dovedeni i na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu. 



Stranica