Osumnjičen za primanje mita

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija07.jpg

Policijski službenici Policijske uprave karlovačke u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Karlovcu zbog sumnje u kazneno djelo primanja mita proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim policijskim službenikom Policijske uprave karlovačke. Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 44-godišnjak 26. rujna 2014. godine za vrijeme službe prilikom nadzora prometa na Državnoj cesti broj 1 u mjestu Rastoke zlouporabio svoj položaj u službi kada je u činjenju prometnog prekršaja zatekao 62-godišnjeg državljanina Slovenije i od njega za nesankcioniranje prekršaja zatražio i prihvatio određeni novčani iznos. Policijski službenik udaljen je iz službe, te će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak, a Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu podnosi se kaznena prijava.

Foto: ilustracija 

Policijski službenici Policijske uprave karlovačke u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Karlovcu zbog sumnje u kazneno djelo primanja mita proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim policijskim službenikom Policijske uprave karlovačke.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 44-godišnjak 26. rujna 2014. godine za vrijeme službe prilikom nadzora prometa na Državnoj cesti broj 1 u mjestu Rastoke zlouporabio svoj položaj u službi kada je u činjenju prometnog prekršaja zatekao 62-godišnjeg državljanina Slovenije i od njega za nesankcioniranje prekršaja zatražio i prihvatio određeni novčani iznos.

Policijski službenik udaljen je iz službe, te će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak, a Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu podnosi se kaznena prijava.
 



Stranica