Osumnjičen za četiri krađe iz vozila

Slika PU_KA/MUP_slike/uhicenik01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Duga Resa dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom. Naime, njega se sumnjiči da je u Dugoj Resi, u razdoblju od 18. do 19. listopada iz tri osobna automobila i jednog kombi vozila otuđio razni alat, bušilicu, mobitel, službenu dokumentaciju i drugo. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađa danas je osumnjičeni 29-godišnjak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke te će biti doveden na nadležno državno odvjetništvo.

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Duga Resa dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom.
Naime, njega se sumnjiči da je u Dugoj Resi, u razdoblju od 18. do 19. listopada iz tri osobna automobila i jednog kombi vozila otuđio razni alat, bušilicu, mobitel, službenu dokumentaciju i drugo.
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađa danas je osumnjičeni 29-godišnjak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke te će biti doveden na nadležno državno odvjetništvo.
 



Stranica