"Oprez, biciklisti u prometu" – preventivna akcija PPrP Karlovac

Slika PU_KA/PU_info/2013/Registracija_bicikala/Naslovnica.jpg

U cilju podizanja sigurnosti sudionika u cestovnom prometu s naglaskom na bicikliste, Postaja prometne policije Karlovac u subotu, 12. travnja u vremenu od 9 do 12 sati u Ulici Stjepana Radića u Karlovcu (kod Šetališta dr. Franje Tuđmana) organizirat će preventivnu akciju Oprez, biciklisti u prometu. Akcija će se održati u suradnji s biciklističkim klubovima i udrugama s područja grada Karlovca, Gradom Karlovcem, te trgovinama biciklima i biciklističkom opremom.  Provođenjem zajedničkih aktivnosti želi se dodatno podići nivo znanja biciklista, kao i upozoriti ostale sudionike u cestovnom prometu na sve veću prisutnost biciklista u cestovnom prometu i njihovu visoku ugroženost.  U vremenu od 9 do 10 sati predviđeno je okupljanje sudionika, potom će do 11 sati uslijediti edukativne aktivnosti i zajedničko druženje, a nakon toga i promotivna vožnja gradom. U slučaju loših vremenskih uvjeta (kiša) ova aktivnost bit će odgođena, a o eventualnom novom terminu javnost će biti pravovremeno obaviještena. Ovom akcijom želimo obuhvatiti što veći broj građana, stoga ovim putem pozivamo sve građane koji to žele, posebice bicikliste, da nam se priključe u provođenju ove aktivnosti i u zajedničkoj vožnji gradskim ulicama.  

Foto: iz arhive PU karlovačke

U cilju podizanja sigurnosti sudionika u cestovnom prometu s naglaskom na bicikliste, Postaja prometne policije Karlovac u subotu, 12. travnja u vremenu od 9 do 12 sati u Ulici Stjepana Radića u Karlovcu (kod Šetališta dr. Franje Tuđmana) organizirat će preventivnu akciju Oprez, biciklisti u prometu. Akcija će se održati u suradnji s biciklističkim klubovima i udrugama s područja grada Karlovca, Gradom Karlovcem, te trgovinama biciklima i biciklističkom opremom. 

Provođenjem zajedničkih aktivnosti želi se dodatno podići nivo znanja biciklista, kao i upozoriti ostale sudionike u cestovnom prometu na sve veću prisutnost biciklista u cestovnom prometu i njihovu visoku ugroženost. 

U vremenu od 9 do 10 sati predviđeno je okupljanje sudionika, potom će do 11 sati uslijediti edukativne aktivnosti i zajedničko druženje, a nakon toga i promotivna vožnja gradom. U slučaju loših vremenskih uvjeta (kiša) ova aktivnost bit će odgođena, a o eventualnom novom terminu javnost će biti pravovremeno obaviještena.

Ovom akcijom želimo obuhvatiti što veći broj građana, stoga ovim putem pozivamo sve građane koji to žele, posebice bicikliste, da nam se priključe u provođenju ove aktivnosti i u zajedničkoj vožnji gradskim ulicama.



Stranica